Skulle Ronaldo kunna spela i VM 2026?

Skulle Ronaldo kunna spela i VM 2026?

Ronaldo är för närvarande 38 år gammal och han kommer att fylla 41 år 2026. FIFA inför ingen åldersbegränsning för VM, Cristiano Ronaldo tröja barn så om han deltar beror på Portugals tränare och Ronaldos beslut. Jag tror att han kan dra sig tillbaka från det internationella laget efter den kommande Euro Cup och fokusera på sin klubbkarriär. Men om han inte går i pension finns det en chans att vi kan se honom i VM 2026. Det är en önskan som delas av många att se både Ronaldo och Messi fortsätta spela på högsta nivå så länge som möjligt.

Cristiano Ronaldo är en utomordentligt hängiven man, otroligt passionerad för sin sport. Han är min största inspiration. Ja, hans prestation har varit extremt dålig förra året – hans återkomst Manchester United var den lägsta punkten i hans karriär hittills. Han är en 38-åring och du kan inte förvänta dig en 25-årig Cristiano nu. Ålder spelar roll. Och att komma till VM, det var inte hans fel, ledningen för Portugals sida var sämre än någonsin. Ronaldo bänkade?!!? Seriöst liksom??? Anta att om Lionel Messi inte kan prestera bra i en match, kommer du då att bänka honom??? Och sedan om du säger att Ronaldo har attitydproblem, då har du fel. Det är precis som han är van vid; han är van att leda, han är en ledare. Och uppenbarligen kände han sig frustrerad när han bänkades både av sin klubb och sin nationella sida. Men Ronny är en stark kille. Han har kommit tillbaka starkare. Även om han inte är lika skicklig som tidigare i Real Madrid, är han fortfarande ett under. Han bygger på sitt självförtroende. Fotbollskläder med tryck han spelar i Saudi Pro League men han spelar ett mirakel där. Hur mycket du än hatar honom är han RONALDO.

Och när vi kommer till VM 2026 kommer vi att gå steg för steg (som Cristiano sa i en intervju nyligen). Efter att ha gjort en frispark och en straff i sin första match i EM-kvalet har han fått tillbaka sitt självförtroende. Så nu är det säkert att han kommer att spela EM 2024. Och VM, då kommer han att vara 41. Nu är det inte ett särskilt stort problem för en person som Cristiano Ronaldo. Om han förblir i god form, om han är tillräckligt dedikerad, kommer han att spela, han kommer att VINNA.

Cristiano Ronaldo är en berömd portugisisk fotbollsspelare. Hans deltagande bestäms vanligtvis av flera faktorer, inklusive hans fysiska kondition, form, ålder och urvalskriterier för landslag. Ronaldo kommer att vara 41 vid tiden för VM 2026, och ålder kan vara en faktor, men vi kan inte förutsäga framtiden med säkerhet. Om Ronaldo förblir i god fysisk kondition och är villig att delta tror det portugisiska landslaget att han kan bidra och det är möjligt för honom att delta. Men det här är saker för framtiden, vi kan bara vänta och se vad Ronaldo och det portugisiska fotbollsförbundet bestämmer sig.

Lämna ett svar

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping