Harry Kane styr Bayern till kvartsfinal i Champions League med 2 mål i 3-0-segern över Lazio

Harry Kane gjorde två mål för att styra Bayern München till kvartsfinalen i Champions League med en 3-0-seger över Lazio på tisdagen.

Billiga Fotbollströjor Bayern München Kanes 32:a och 33:e mål i sin 32:a match för Bayern säkerställde att det bayerska kraftpaketet återhämtade sig från att förlora den första matchen i de sexton senaste matcherna med 1-0 i Rom för att vinna 3-1 sammanlagt över två omgångar.

Bayern, som är 10 poäng bakom Bayer Leverkusen i Bundesliga, stod inför utsikten att bara sitta andra gången på 12 framträdanden i det här skedet av tävlingen.

Men Kane bröt till slut dödläget i den 38:e minuten efter att Ciro Immobile hade gått nära för Lazio i andra änden.

Thomas Muller nickade Aleksandar Pavlovics inlägg tillbaka för att Raphal Guerreiro skulle missträffa den, och Kane kastade sig på bollen för att precis heada den förbi Ivan Provedel i Lazio-målet.

Det fanns fortfarande tid före paus för Muller att göra mål i första halvleks stopptid med en blick på nicken till Matthijs de Ligts skott efter en hörna.

Kane beseglade resultatet i den 66:e genom att skjuta i returen efter att Leroy Sane drog en räddning från Provedel. Det var den engelske kaptenens sjätte Champions League-mål den här säsongen.

Mbappe gör två mål när PSG tar sig förbi Real Sociedad för att återvända till kvartsfinalen i Champions League. Inter Miamis Federico Redondo brukade titta på Lionel Messi. Nu delar han omklädningsrum med Emma Hayes för att göra debut hos USA:s damtränare i juni i två matcher mot Sydkorea.

Sane hade återhämtat sig tillräckligt för att starta efter att ett knäproblem hindrade honom från att spela oavgjort 2-2 mot Freiburg under helgen Fotbollskläder med tryck.

Bayerns fangrupp nr 12 anordnade en imponerande koreografi före matchen för att visa Münchens heraldiska figur över en banderoll där det stod ”I stadens namn.”

En italiensk supporter bland runt 100 Lazio-fans som sjöng fascistiska sånger i ölhallen där Adolf Hitler grundade nazistpartiet arresterades för att ha gett en Hitlerhälsning kvällen innan.