Joshua Kimmich vill göra allt för att komma ikapp Bayer Leverkusen

Media rapporterade att Bayerns mittfältare Billiga Fotbollströjor Arsenal inte kunde delta i lagets Bundesligamatch mot Mönchengladbach på grund av en skada i vänster axel. Slutresultatet av denna match blev en 3-1-seger för Bayern och Joshua Kimmich nöjde sig inte med att spela rollen som åskådare.Media rapporterade att han nu gör allt för att komma ikapp i nästa avgörande strid om Bundesliga titel mot Bayer Leverkusen.

Det tyska mediet ”Bild” rapporterade också om relevant information som visade att Joshua Kimmich återvände till planen för löpträning i fredags efter att ha vilat ungefär en vecka på grund av en axelskada. Efter att ha återvänt från matchen mot Bayer Leverkusen har Bayern och Joshua Kimmich nått sitt mål.Bayerns lagläkare gör sitt bästa för att se till att mittfältaren är redo för den viktigaste ligadrabbningen med Bayer Leverkusen, såväl som den första omgången av matchen. Champions League knockoutomgång mot Lazio i Rom.

Problemet är att ledbandsskadan i Joshua Kimmichs axel som drabbades av Union Berlin inte har läkt helt, så han kan inte falla mer eller så kan han få en allvarligare skada. I det här fallet kommer Joshua Kimmich med största sannolikhet att behöva opereras, vilket innebär att han blir borta i ytterligare en månad. Men han tappar inte förståndet nu, Joshua Kimmich hoppas kunna fortsätta träna med laget och komma in i startelvan så fort skadan tillåter.

Detta är ett mycket riskabelt beteende och Joshua Kimmich kommer också att bli ett mål. Fotbollströja barn butik Angående denna fråga sa Bayerns huvudtränare Thomas Tuchel: Vi kommer att försöka med Joshua Kimmich oavsett vad. Ett beslut om han kommer att kunna spela kommer att tas i mitten av veckan. Vi har en hel vecka kvar till lördag.

Lämna ett svar

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping