I den 19:e omgången av Serie A besegrade Juventus Salernitana med 2-1

Matchen mellan Juventus och Salernitana i den 19:e omgången av Serie A avslutades. Det slutliga resultatet var att Juventus, som var borta från hemmet, Billiga Fotbollströjor Juventus besegrade Salernitana med 2-1 med sin överlägsna styrka. Men för att vara exakt: Juventus var tvungna att göra en framgångsrik comeback, och det avgörande målet under skadetiden var också nyckeln.

Det första målet i denna match inträffade i den 39:e minuten. Giulio Maggiore och ett långskott hjälpte hemmalaget att få det första målet. Salernitana tog ledningen med 1-0, men den här fördelen och turen följde inte alltid med dem när Juventus snabbt gick på motattack. I den 65:e minuten gjorde den unga spelaren Samuel Iling Junior mål från en hög vinkel efter att ha fått en extrem passning från sin lagkamrat, vilket gjorde att målvakten fick skynda sig för att försvara. Både Salernitana-spelarna och de försvarande spelarna blev överraskade. Bollen träffade översta nätet och studsade sedan på marken. Juventus återfick ledningen och matchen stod 1-1. Den sista speltiden var avgörande, men eftersom tiden sakta gick bort gjorde inget av lagen mål och inget av lagen lät sina motståndare göra vad de ville. I den 91:a minuten bröt Dušan den spända stämningen med en fantastisk nick från Vlahović och samtidigt det sista ordet: Juventus vann med 2-1. Det var en knapp seger, men lyckligtvis en seger.

Det sista viktiga målet fick inte bara Juventus-fansen att jubla, Dušan Vlahović själv var också mycket exalterad. Fotbollströja barn butik Han avvek från några av sina vanliga festligheter och drog glatt och tydligt av sig tröjan i det kraftiga regnet. Den genomskinliga foder strålade passion och glädje. Den här typen av feststämning gör fansen entusiastiska. Även om scenen inte är deras hemmaplan, jublar de fortfarande.

Lämna ett svar

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping