Kan Crystal Palace lyckas locka Arsenal-anfallaren Eddie Nketiah?

Crystal Palace, som ligger i mitten av tabellen i Premier League, har fokuserat på sina anfallsalternativ och är ute efter att värva spelaren från kända rivaler Arsenal. Vilka av dem letar de efter? Crystal Palace FC Fotbollströja 2024 Den unge och starka Eddie Nketiah.

Arsenal sägs redan ha gjort en förfrågan om den 24-årige anfallaren, men Gunners avvisade honom snabbt. Flytten är djärv, men återspeglar Palaces desperata behov av anfallskraft. Patrick Vieiras män har kämpat för att göra mål med Wilfried Zaha regelbundet frånvarande och Jordan Ayew inkonsekvent. Nketiahs målrekord är där för alla att se och kan vara svaret på detta problem.

Även om Nketiah har spelat begränsade matcher för Arsenal under Mikel Arteta, har han visat tecken på sin potential. Han har medverkat i 18 Premier League-matcher och gjort fem mål, om än mest från bänken, vilket talar för hans kliniska touch. Tillsammans med hans bidrag i Champions League och Carabao Cup är det tydligt att Nketiah har talangen att blomstra på en viktigare position.

Attraktionskraften hos Crystal Palace ska inte underskattas, som kan erbjuda Nketiah möjligheten att vara i hjärtat av lagets anfall, och chansen att spela under en manager som Vieira, som är känd för sin anfallsfilosofi och utvecklande unga talanger, skulle kunna har också en enorm inverkan på honom.

Vägen framåt är dock full av hinder. Arsenal är förståeligt nog ovilliga att ge upp sin unga anfallare. När Gabriel Jesus var skadad klev Nketiah upp och gjorde avgörande mål mot Chelsea och Brighton. Dessutom är han kontraktslös under sommaren, så Gunners kommer att föredra att bedöma hans värde på transfermarknaden innan de fattar ett beslut.

Även ekonomiska aspekter kommer att beaktas. Trots Crystal Palaces senaste framsteg har de inte Arsenals ekonomiska resurser. Att inse Gunners begärt pris och erbjuda Nketiah en lön Fotbollströja barn butik som är jämförbar med vad han kunde befalla någon annanstans kan vara en stötesten.

Oavsett vilket är Nketiahs framtid ljus och vi är alla spända på att se vad han kan göra i framtiden!

Lämna ett svar

Shopping cart

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Continue Shopping